Netwerkbijeenkomst 23 maart

Workshop: Strategische Branding

Een bedrijfsstrategie is belangrijk voor ondernemers. Om jezelf neer te zetten, verder te groeien en/of een nieuw product of dienst te lanceren. Vragen als: wie ben jij, wie is je klant, wat heeft die nodig en wat is jouw verhaal. Daarover gaat de workshop: Strategische branding.


Merkstrateeg Fried Westland van Maatmerk ontwikkeld samen met een team van zelfstandig experts Merkwaardige Identiteiten. Samen met jou maakt hij een merk van jouw bedrijf.Je hoort in deze workshop hoe jij je eigen verhaal kan vertellen, je merkwaarden vindt en op een leuke manier je eigen strategie kunt bepalen. Het resultaat: meer klanten, meer omzet en meer plezier.

Over OntbijtNetwerk

OntbijtNetwerk is een energieke club ondernemers die op een leuke, luchtige maar effectieve manier netwerkt. Het gaat om elkaar leren kennen, duurzame relaties en samen ondernemen. Daarbij delen we elkaars kennis, netwerk en zijn we pro-actief. Met daarbij iedere maand een informatieve workshop die je helpt in jouw ondernemerschap.

Wil je erbij zijn? Dat kan, kom netwerken en neem deel aan deze workshop. Boek jouw ticket hieronder, dat is inclusief een top ontbijt natuurlijk. We zien je graag. 

The Bezoek 23 maart ticket sales has ended!

Datum

23 03 22
Verlopen!

Tijd

07:00 - 09:00

Kosten

€ 20,00

Locatie

Vineyard
Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht
Website
https://vineyardfoodanddrinks.nl/locatie