Netwerkbijeenkomst 25 mei

Je hebt nergens leren ondernemen. Maar je wil wel blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen. Deze bijeenkomst is er de interactieve workshop: Presenteer jezelf.

We zoomen in op de vorm van jouw spreken als je maar een minuut hebt om jezelf te laten zien. Niet op de inhoud maar op de vorm. Hoe je staat. Hoe je praat. Hoe je interactie aangaat. Hoe kom je overkomt. Je leert in deze interactieve workshop allerlei technieken om jezelf uit te drukken, op een manier die je zelf kan toepassen én die effectief is.

De trainers van PresentU zijn cabaretier Maarten van den Berg en mime-acteur Sus Verbruggen. Zij gebruiken technieken uit de theaterwereld en vertalen dit naar presentatietrainingen.

Over OntbijtNetwerk

OntbijtNetwerk is een energieke club ondernemers die op een leuke, luchtige maar doeltreffende manier met elkaar netwerkt. Het gaat om elkaar leren kennen en samen leren ondernemen door kennisdeling. Daarbij delen we elkaars netwerk en zetten we ons actief in voor elkaar. Ook is er iedere maand een informatieve workshop die je helpt in jouw ondernemerschap.

Wil je erbij zijn 25 mei? Dat kan, kom netwerken en neem deel aan deze workshop. Boek jouw ticket hieronder. We ontmoeten je graag.

The Bezoek 25 mei ticket sales has ended!

Datum

25 05 22
Verlopen!

Tijd

07:00 - 09:00

Kosten

€ 20,00

Locatie

Vineyard
Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht
Website
https://vineyardfoodanddrinks.nl/locatie