Leden

Iedere twee weken op woensdagmiddag zien we elkaar. Op de padel bijeenkomsten zijn gasten welkom. De andere meeting is exclusief voor leden. Hier delen we expertise over business en ondernemen. Dat doen we met positieve masterminds, soms externe sprekers en interne presentaties. De investering is € 175 per kwartaal. 

MAATMERK – merkstrateeg

Ik help ondernemers met een missie en strategische branding te groeien naar een A-merk. Daarin onderscheid ik mij door – in tegenstelling tot- reclame/marketingbureaus dit makkelijk en kostenefficiënt te maken.

Mijn reden om lid te zijn is aansluiting bij andere ondernemers uit de regio en inspiratie opdoen. De meerwaarde is wat mij betreft de feedback en andere kijk van iedereen op vaak dezelfde vragen.

ARANEA ADVIES – notion specialist

Ik help ondernemers meer structuur te krijgen met de inrichting van Notion. Mijn onderscheid zit in mijn pragmatische en toch analytische en menselijke aanpak. Kijken wat voor jou werkt.

Samen met Jan van Beijnhem ben ik in 2019 gestart met OntbijtNetwerk (ON). Omdat ik geloof dat netwerken effectief én leuk kan zijn. Hier tref je mensen die elkaar oprecht willen helpen en kennis willen delen. Het is een energieke, bruisende club, waar ik nog steeds veel inspiratie en kennis uit haal.

TANJA SMORENBURG – videograaf

Video marketing zakelijk voor je laten werken, zodat je zichtbaar bent en blijft. Je kunt het zelf. Hoe dan? Daar help ik je mee. Laat jezelf zien met video. Dat helpt jouw bedrijf zowel on- als offline groeien. 

SORAYA SCHULTZ COACHING EN TRAINING – mindsetcoach

Ik help young professionals een rijker leven te leven, door coaching te combineren met bewegen en buiten zijn. Versterk je mentale veerkracht in de zoektocht naar een betere werk-privé balans. 

Ik ben lid geworden van het ON om in contact te zijn met andere gedreven ondernemers die mij motiveren en inspireren. Zodat ik mijn bedrijf naar een hoger level kan tillen.

JURIDISCH EERSTE HULP BIJ ONDERNEMEN – jurist

Van contact naar contract, daar help ik ondernemers mee. Zo krijg je de basis op orde. Denk aan: algemene voorwaarden, privacyreglement en cookiestatement. Maar ook belastingdienstproof opdrachtovereenkomsten bij inhuur van zzp- ers/freelancers. 

OntbijtNetwerk is voor mij inspiratie en een marketinginstrument. Het is leuk om mensen te helpen, elkaar te inspireren en wat van elkaar op te steken. Daarbij natuurlijk evengoed een methode om via via of met elkaar zaken te doen. 

JUDIT BOS ONLINE TEKST & ADVIES – tekstschrijver en journalist

Met weinig woorden veel zeggen. Dat kan ik goed. Online lees je niet, je scant en wil zo snel mogelijk vinden wat je zoekt. Dat wil jouw klant dus ook. Geloof me: minder tekst, doet meer. 

ON is voor mij een warm bad met collega’s. Mensen die ik goed ken, of leer kennen. Waarmee ik kan sparren en kan delen. Die ik doorverwijs of help en die mij helpen en aanbevelen in hun netwerk. Het werkt! Ook de gedeelde expertise in de workshops vind ik een enorme bonus. 

SUZAN VAN BASTEN – virtueel assistent

Jouw rechterhand op afstand. Als allround virtueel assistent (VA) ondersteun ik ondernemers met het aanbrengen van structuur. 

Ik ben lid geworden van ON, omdat mijn klant Maud Bogers zo enthousiast was over de groep. Het is echt een hele gezellige club met super behulpzame ondernemers. De gunfactor is hier groot! 

CHILDFIRST & BRASA – kindbehartiger

Als gezinstherapeut help ik bij scheiden en overlijden. Hierbij ondersteun ik kinderen en jongeren en begeleidt mijn collega ouders, zodat we er samen voor het hele gezin zijn. 

Netwerkbijeenkomsten met haantjesgedrag waarbij iedereen praat en niemand luistert, daar houd ik niet van. Maar hier is het anders. Het is gezellig, het gaat over de persoon en niet over de prestatie. Ik ben al 1,5 jaar ON-lid en leer van elke meeting. Ook wordt er echt veel naar elkaar verwezen en maken we gebruik van elkaars diensten. 

Marieke Vermeulen - Handtherapeut - Handtherapie Utrecht

Marieke Vermeulen

HANDTHERAPIE UTRECHT – handtherapeut

Bij mij zit je goed voor alle hand- en polszorg. Problemen zien, vaststellen en met een behandeling op maat oplossen. Daarbij werk met mogelijkheden in plaats van met beperkingen. 

Al van mijn eerste online bijeenkomst kreeg ik direct een energie-boost van deze enthousiaste club. Ik kom bij OntbijtNetwerk om meer te leren over bedrijfsvoering en vaardigheden van het ondernemerschap. Het brengt me specialistische kennis en interessante gesprekken met ondernemers in totaal verschillende branches.